Қаз бауырынан жасалған кәуаптар (поляк тағамдары)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Біз өте тез дайындалатын және керемет дәмі бар дәмді тағамды ұсынамыз. Жаңадан сойылған қаздың дайындалған бауырын кесектерге, ысталған шошқа етін жіңішке тілімдерге, пиязды сақиналарға бөліп, шашлыкта бір-біріне байлап қойыңыз. Шашлыктарды көмірдің үстінен барлық жағынан біркелкі етіп қуырыңыз. Қуырудың соңында тұз бен бұрыш себіңіз. Қаз бауыры - 500 г, бекон - 150 г немесе ысталған төс еті - 400 г, пияз - 4 дана., шөптер, тұз, ұнтақталған қара бұрыш.