Бауыр қосылған нан тұшпарасы (Венгр тағамдары)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Бидай наны - 200 г, бауыр - 200 г, сүт - 250 г, жұмыртқа - 2 дана., пияз - 30 г, май - 60 г, нан үгіндісі - 80 г, дәміне қарай ақжелкен, тұз және бұрыш. Нанды сүтке жібітіңіз, ісінгеннен кейін езіңіз, жұмыртқа, тұз және бұрышпен араластырыңыз. Туралған бауырды, қуырылған пиязды және ақжелкенді, нан үгіндісін қосыңыз, тегіс болғанша илеңіз. Крекердің ісінуіне 30 минутқа қалдырыңыз, содан кейін тұшпара жасап, тұзды суға қайнатыңыз. Қаймақпен бірге қызмет етіңіз.