Жемістер мен кілегей қосылған сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы хош иістендірілген (латыш тағамдары) Қара бидай наны - 200 г, су - 1 л, жаңа піскен алма - 450 г, даршын және лимон қышқылы - әрқайсысы 3 г, дәміне қарай қант, қара өрік - 250 г. Нанның үгіндісін қайнаған суға құйып, ісіну үшін қалдырыңыз. Содан кейін инфузияны ағызып, суланған крекерді електен сүртіңіз. Жаңа тазартылған алмаларды қант қосылған суда қайнатыңыз. Сүрту. Нан массасын салқындатылған жеміс сорпасымен сұйық қаймақ консистенциясына дейін сұйылтыңыз. Сорпаны лимон қышқылымен және ұнтақталған даршынмен дәмдеңіз, кілегей қосыңыз.