Жемістер қосылған нан сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қара бидай жармасы - 50 г, мейіз және қара өрік - 30 г немесе жаңа піскен алма - 150-200 г, су - 200-250 г, қант - 30 г, лимон қышқылы, кілегей - 20 г, даршын. Жақсы кептірілген крекерді қайнаған суға құйып, қақпақпен жауып, содан кейін дуршлаг арқылы сүртіңіз. Бөлек, құрғақ жемістерді немесе қабығынан тазартылған алмаларды қант қосып қайнатыңыз. Салқындатылған сорпамен нан массасын құйыңыз (Сорпа сұйық қаймақтың консистенциясына ие болуы керек). Лимон қышқылы мен даршынмен дәмдеңіз. Қызмет көрсету кезінде кілегейді үстелге қойыңыз.