Жеміс салаты - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 10 ПОРЦИЯҒА АРНАЛҒАН ӨНІМДЕР: Алма - 500 г. Апельсин - 300 г. Балдыркөк - 100 г. Алхоры - 300 г. Қаймақ - 200 г. Майонез - 200 г. Ұнтақ - 20 г Оны жаңа піскен, консервіленген және кептірілген жемістерден дайындауға болады. Комбинация сіздің шығармашылық қабілетіңізге және қорларыңызға байланысты. Міне, бір нұсқа. Терісі мен тұқымы жоқ алмаларды ірі жолақтарға кесіңіз. Мандариндерді (апельсиндерді) тазалаңыз, тілімдерге бөліңіз, үлкендерін кесіңіз. Қара өріктерді шайыңыз, сумен жабыңыз, қайнатыңыз, сорпада салқындатыңыз. Содан кейін тілімдерге кесіңіз. Дайындалған жемістерді қаймақ пен майонезбен дәмдеңіз. Дәміне қарай тұз бен қант қосыңыз. Салат ыдысында немесе вазада қызмет етіңіз, шөптермен және қара өрікпен безендіріңіз. @@@@@-START-@@@@@ Алма салаты(Себ качамбер) #####-LIST-###### < Яблочный салат(себ качамбер) > 1/4 кесе (60 мл) қарапайым йогурт немесе қаймақ 2 ас қасық. л туралған жаңа жалбыз 3 ас қасық. л бадам, ағартылған, қабығы аршылған, қуырылған және ұсақталған 1/4 шай қасық. ұсақталған кардамон дәндері 2 ас қасық. л апельсин немесе лимон шырыны 3 орташа өлшемді алма, қабығы аршылған және өзегі аршылған және тілімдерге кесілген 1/2 кесе (125 мл) тұқымсыз жүзім, жартыға кесілген Ыдысқа йогурт немесе қаймақ, жалбыз, бадам араластырыңыз , кардамон тұқымдары, апельсин немесе лимон шырыны. Алма мен жүзімді қосыңыз, араластырыңыз, қақпақпен жабыңыз және қызмет етуден кем дегенде 30 минут бұрын тоңазытқышқа салыңыз. Дайындау және салқындату уақыты: шамамен 30 мин Сыбаға саны: 6