Саңырауқұлақ соусындағы күркетауық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Сүйексіз күркетауық етін (тауық етін пайдалануға болады) ұсақтап турап, қатты қыздырылған терең табада майға қуырады. Бір-екі минуттан кейін тілімдерге немесе шашлыктарға кесілген пиязды қосыңыз. Тұз және жомарт бұрыш себіңіз. Пияз қызарғаннан кейін отты ең төменгі деңгейге дейін азайтып, майдалап туралған қайнатылған саңырауқұлақтарды табаға салыңыз. Содан кейін ұнды қосып, араластырыңыз. Бір минуттан кейін су немесе сорпа құйыңыз, дәмдеуіштерді қосыңыз, сіз бір-екі қасық қаймақ аласыз. Қайнатыңыз, кейде араластырыңыз, шамамен 20 минут. күркетауық филесі 500 г. саңырауқұлақтар 100-150 г. пияз 1 дана. ұн 2 ас қасық. л. су (сорпа) 300 мл. тұз бұрыш дәмдеуіштер