Строганов стиліндегі күркетауық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Алыңыз: күркетауықтың аяғынан 300 г ет, 100 г порчини саңырауқұлағы, 1 үлкен пияз, 1 ас қасық. л қыша, 1/4 кесе майлы қаймақ, қуыруға арналған өсімдік майы, тұз, бұрыш. Күркетауық етін жолақтарға бөліп, өсімдік майына арналған табада аздап қуырыңыз. Пиязды текшелерге, саңырауқұлақтарды 4 бөлікке кесіңіз. Саңырауқұлақтар мен пиязды қуырылған етке қосып, барлық су буланғанша баяу отта қайнатыңыз. Қаймақ пен қышамен дәмдеңіз. Дәміне қарай тұз бен бұрыш қосыңыз. Қайнағанға дейін жеткізіңіз және 5 минут қайнатыңыз.