Саңырауқұлақтармен бірге кесу
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы ӨНІМДЕР (төрт порция үшін): кореялық қара саңырауқұлақтар - 150 г, сиыр еті - 2Оог, 4 орташа тәтті бұрыш, 4 орташа пияз, өсімдік майы 70 г, қант - шай қасық, соя соусы - ас қасық тұз. ДАЙЫНДАУ: бұрышты шайыңыз, тазалаңыз және 2х2 см квадраттарға кесіңіз. Пиязды да төртбұрыштап тураңыз. Әрі қарай, ірі туралған саңырауқұлақтарды бұрыш пен пиязбен араластырыңыз, қант, тұз қосып, қайнатыңыз. Аздап қызарғанша баяу отта қуырыңыз. Осы уақытта етті пленкалардан, жолақтардан және т.б. Содан кейін мұқият жұқа жолақтарға кесіңіз де, басқа табада қызарғанша қуырыңыз. Дайын болған кезде етті қалған ингредиенттерге қосып, соя соусын қосып, жақсылап араластырыңыз да, 20 - 25 ми- ноқатты баяу отта қақпақтың астына қайнатыңыз.