Апельсин желедегі тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер апельсиндер - 4 дана. қант - 1/2 кесе су - 1,5 кесе сарымсақ - 4 түйір соя соя - 3 ас қасық. л қыша - 1,5-2 ас қасық. л тауық - 1 дана. үлкен
Сипаттамасы Апельсиндерді аршып, текшелерге кесіңіз де, бір жарым кесе суы бар кәстрөлге құйыңыз. Қант қосыңыз. Қайнатыңыз және баяу отта бірнеше минут ұстаңыз. Салқындату үшін қалдырыңыз. Сарымсақтың 4 түйірін аршып, майдалап тураңыз (немесе сарымсақ сығу машинасынан өткізіңіз) және оларды қыша мен соя соусымен араластырыңыз. Алынған қоспаны апельсин компотына құйыңыз. Тауықты кесіңіз, оны пешке салуға болатын табаға салыңыз (қалың түбі бар латкаға/қалыпқа), сұйықтық етті жауып тұратындай етіп тұздықты құйыңыз. қыздырылған пешке қырық минутқа жіберіңіз. апельсиндер - 4 дана. қант - 1/2 кесе су - 1,5 кесе сарымсақ - 4 түйір соя соя - 3 ас қасық. л қыша - 1,5-2 ас қасық. л тауық - 1 дана. үлкен