Цуккини лечосы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер цуккини - 1,5-2 кг. болгар бұрышы - 5 дана. қызанақ - 10 дана. пияз - 10 дана. ұнтақталған қара бұрыш сірке суы - 1 шай қасық. кетчуп - 500 мл су - 500 мл қант - 1 стакан күнбағыс майы - 1 стакан тұз - 1,5 ас қасық. л
Сипаттамасы Жарты литр кетчупты (Балтимор ащы) жарты литр сумен, стаканмен, қантпен, бір жарым ас қасық тұзбен және бір стақан күнбағыс майымен араластырыңыз. Қайнату үшін. Цуккиниді тазалаңыз, орташа текшелерге кесіңіз. Тұздыққа құйыңыз. 20 минут қайнатыңыз. Болгар бұрышын ұсақтап тураңыз. Кәстрөлге құйыңыз, тағы 10 минут қайнатыңыз. Содан кейін майдалап туралған қызанақты қосыңыз, 10 минут қайнатыңыз. Соңында - майдалап туралған пияз. Тағы 10 минут қайнатыңыз. Бұрыш қосып, бір шай қасық сірке суының эссенциясын қосыңыз. Дайын лечоны банкаларға салыңыз және қақпақтармен ораңыз. цуккини - 1,5-2 кг. болгар бұрышы - 5 дана. қызанақ - 10 дана. пияз - 10 дана. ұнтақталған қара бұрыш сірке суы - 1 шай қасық. кетчуп - 500 мл су - 500 мл қант - 1 стакан күнбағыс майы - 1 стакан тұз - 1,5 ас қасық. л