Үнді стиліндегі жаңғақ қосылған сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер пияз - 1 сабақ алма - 1 дана. (ірі) банан - 1 дана. сары май - 2 ас қасық. л сорпа - 500 мл карри - 1/4 шай қасық. ұнтақталған имбирь - бір шымшым кешью - 50 г.
Сипаттамасы Алманы тазалаңыз, текшелерге кесіңіз. Бананды шеңберлерге кесіңіз. Пиязды жуыңыз, ақ бөлігін сақиналарға, жасыл бөлігін саусақ ұзындығына кесіңіз. Сары майды қыздырыңыз, ондағы пияз сақиналарын, алма мен бананның жартысын сөндіріңіз. Карри мен зімбірмен дәмдеңіз, тұз себіңіз (5 минут қайнатыңыз). Нәтижесінде көкөніс сорпасына не құйылады (текшеден алуға болады). Қақпақтың астында баяу отта шамамен он бес минут ұстаңыз, содан кейін картоп пюресі арқылы езіңіз, ол осы уақытқа дейін оған айналмайды. Қалған бананды қосыңыз. Жасыл пияз жолақтары мен туралған қуырылған кешью жаңғақтарына себіңіз. пияз - 1 сабақ алма - 1 дана. (ірі) банан - 1 дана. сары май - 2 ас қасық. л сорпа - 500 мл карри - 1/4 шай қасық. ұнтақталған имбирь - бір шымшым кешью - 50 г.