Жаңғақ қосылған тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақытыминут 1 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Тауық етінің филесін кесектерге кесіңіз. Кішкене шамдарды 4 бөлікке кесіңіз. Жасыл пиязды ұсақтап тураңыз (3-5 см). Чили бұрыштарын (егер сіз ащыны ұнатпайтын болсаңыз, онда қытай бұрыштарын алғаныңыз жөн, олар чилиден үлкенірек және онша ыстық емес) және кешью жаңғағын дайындаңыз. Барлығы қолыңызда болуы керек, өйткені бұл тағам тез дайындалады. Жақсы қыздырылған өсімдік майы бар табаға 1-5 дана салыңыз. чили (кесуге болмайды!), 1-2 минут қуырыңыз, жаңғақ қосыңыз, тағы 2-3 минут қуырыңыз. Содан кейін - тауық еті, және тағы 3-4 минут қуырыңыз. Қорытындылай келе, пиязды қосып, пияз мөлдір болғанша қуырыңыз. Барлығы үнемі араластыра отырып, жоғары температурада дайындалады. Барлығы дайын болған кезде, жасыл пиязды және соя тұздығын табаға салыңыз (егер соя тұздығы тұздалған болса, онда тауықты мүлдем тұздамаңыз!) тауық еті (филе) - 1/2 кг кешью жаңғағы - 1/3 кесе пияз - 3 дана. (кішкентай) жасыл пияз - кішкене шоқ чили бұрышы - 1-5 дана. соя соусы - дәміне қарай