Сычуань тауық еті (тағамдар: Қытай)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тауық еті 255 г. Тұздық үшін: жасыл пияз 15 г, хош иісті бұрыш 5 г, соя соусы 30 г (25 е бөлек беріледі), күнжіт майы 10 г, хош иістендіргіш (концентрат) 5 г, қант 5 г.Қайнатылған тауық еті 4 бөлікке кесіледі (екі филе мен екі аяқ), целлюлоза сүйектен бөлініп, блок түрінде кесіледі. Тауықтың артқы жағы мен қалған бөлігі кішкене кесектерге кесіледі. Тұздықты дайындау үшін жасыл пиязды ұсақтап турайды, содан кейін пышақпен турайды, хош иісті бұрышпен бірге кастрюльге салады, соя тұздығын, күнжіт майын құяды, концентрат, қант қосып жақсылап араластырады. Тауықтың туралған бөлігі табақтың ортасына қойылады, үстіне текшелерге кесілген целлюлоза қойылады және тұздықпен құйылады.