Тауық еті 300 г, консервіленген цуккини 200 г, бұршақ,
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы жасыл 100 г, жұмыртқа 2 дана. Тұздық үшін: қаймақ 50 г, майонез 50 г, майдалап туралған аскөк пен ақжелкен 10 г, дәміне қарай қант пен тұз. Пісірілген тауықтың еті мен цуккини текшелерге кесіледі. Пісірілген жұмыртқалар 4 тілімге кесіледі. Қаймақ майонезбен, шөптермен араластырылады, қант пен тұз қосылады. Пісірілген тұздыққа ет, цуккини, жасыл бұршақ салынады. Алдымен жұмыртқа кесектерін шыны салат ыдысына салады, үстіне салат салатын салады, жұмыртқа кесектерімен және шөптермен безендіреді.