Тауық еті 200 г, макарон 50 г, жұмыртқа 3 дана, жасыл салат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 50 г, қияр 200 г, қызанақ 200 г, жасыл бұршақ 40 г, тәтті бұрыш 1 бұршақ, майонез 40 г, шөптер және. дәміне қарай тұз. Пісірілген тауықтың еті, қайнатылған жұмыртқа, жаңа піскен және маринадталған қияр біркелкі тілімдерге, тәтті капсикум мен салат жапырақтары жолақтарға, жасыл пияз ұзындығы 1-1,5 см тілімдерге кесіледі.Макарондар ұсақ кесектерге бөлінеді, жұмсақ болғанша қайнатылады, салқындатылады, майонезбен дәмделеді, басқа компоненттер қосылады, тұздалады және араластырылады. . Қызмет көрсетер алдында салат жапырақтарымен, жұмыртқамен, етпен, жаңа піскен қызанақ кесектерімен, қиярмен безендіріп, шөптерге себіңіз.