"Түрлі-түсті" коктейль-салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Жаңа піскен қияр - 20 г, жасыл бұршақ - 10 г немесе қызыл болгар бұрышы - 10 г, жаңа піскен қызанақ - 20 г, пияз - 5 г, шалғам - 15 г, жұмыртқа - 10 г, шөптер.
Сипаттамасы Дайындалған жаңа піскен қияр мен қызанақты ұсақ текшелерге (немесе текшелерге) турайды, жасыл пиязды ұсақтап турайды, қызыл шалғамды қабығынан тазартпайды. Майонезбен дәмделген көкөністерді кезектестіріп, жасыл бұршақ немесе қызыл болгар бұрышын қосып, қабаттарға ыдысқа салыңыз. Шөптермен және салқын жұмыртқа кесектерімен безендіріңіз.