Күрішпен бұқтырылған қаз бауыры
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қаз бауыры 50, қаз майы 10, пияз 10, жаңа саңырауқұлақтар 20, күріш 40, сары май 10, ірімшік 5, тұз.
Сипаттамасы Бауырды текшелерге бөліп, пияз мен маймен бірнеше минут қайнатады (Жаңа саңырауқұлақтармен де жасауға болады). Күрішті қаз майымен бөлек бұқтырады, содан кейін оны бауырмен араластырады және толық дайын болғанға дейін бұқтырады. Қызмет көрсету кезінде күрішке үгітілген ірімшік себіледі. Сондай-ақ, күрішке қайнатылған, бөлшектелген гүлді қырыққабатты немесе бұқтырылған жасыл бұршақ пен бұқтырылған сәбізді салуға болады.