Толтырылған сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер З00 г сиыр еті, 60 г шампиньон саңырауқұлағы, 60 г қаз бауыры, 60 г күріш, 1/2 жұмыртқа, ұнтақталған қара бұрыш, майоран, 40 г май, тұз.
Сипаттамасы Аршылған шампиньондарды, қаз (немесе тауық) бауырын текшелерге кесіп, майға қуырыңыз. Тұз, дәмдеуіштер, майоран, ұнтақталған бұрыш қосып, бәрін аздап бұқтырыңыз. Күрішті майға қуырып, қажетті мөлшерде су құйып, тұз қосып, қақпақтың астына қайнатыңыз (жақсырақ пеште). Дайын күрішке бұқтырылған қаз бауырын, шампиньондарды, жұмыртқаны қосыңыз. Етті тураңыз, шайқаңыз және толтырыңыз. Орамға орап, жіппен байлап, еріген қалған маймен бірге кастрюльге салыңыз. Барлық жағынан қуырыңыз, қақпақпен жабыңыз және 20 минут қайнатыңыз, содан кейін табадан алыңыз. Әр түрлі көкөністердің гарнирімен бірге қызмет етіңіз.