Саңырауқұлақтармен бұқтырылған сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 500 г сиыр еті (целлюлоза), 500-600 г жаңа саңырауқұлақтар, 2 бас пияз, 1 стакан қаймақ, 2 ас қасық май, тұз, қара бұрыш бұршағы, аскөк. Етті кесектерге кесіңіз, шайқаңыз, сақиналарға кесілген пиязбен бірге ыстық табада майға қуырыңыз. Саңырауқұлақтарды майға қуырып, етке қосыңыз, қаймақ, тұз құйыңыз, бірнеше қара бұрыш бұршағын қосыңыз, араластырыңыз, ыдыстарды қақпақпен жабыңыз және дайын болғанға дейін пеште қайнатыңыз. Майдалап туралған аскөк шөптеріне себілген ыстық пісірілген картоппен бірге қызмет етіңіз.