Майонез астындағы балық шарлары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 500 г балық, 1/2 ақ бөлке, 2 бас пияз, тұз және ұнтақталған қара бұрыш, өсімдік майы, ұн. Балықты кесіңіз, шайыңыз, етін сүйектен бөліп, ет тартқыштан пиязбен және сүтке малынған ораммен бірге өткізіңіз. Алынған массаға 2 жұмыртқаны ұрып, тұз бен ұнтақталған қара бұрыш қосып, алынған тартылған етті жақсылап илеңіз. Фарштан шарлар жасаңыз, оларды ұнға айналдырыңыз және табада қыздырылған өсімдік майына барлық жағынан қуырыңыз. Майонез және аскөк қосылған үстелге қызмет етіңіз. Бұл тағамды дайындау үшін жаңа піскен және мұздатылған балықты алуға болады.