Қызғылт лосось: қарапайым және дәмді
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Шикі мұздатылған қызғылт лосось 0,7 кг, аскөк + ақжелкен - 100 грамм, тұз, ұнтақталған қара бұрыш Қызғылт лосось соңына дейін ерімейді, бірақ оны кесіп алу үшін, содан кейін суық суға жуыңыз (қауіпсіз болу үшін). Қоспаны дайындаңыз: шөптерді ұсақтап тураңыз, ұнтақталған бұрыш, тұз қосыңыз. Тұз көп, бұрыш көп болуы керек, бірақ аз. Барлығын араластырыңыз және мыжыңыз. Қызғылт лососьді қалыңдығы 1 см тілімдерге кесіңіз, мен құйрығы мен басын тастаймын. Біз әр тілімді сол қолымызбен алып, екі жағына жасыл тұз бен бұрыш қоспасын жағып, табаққа саламыз. Содан кейін, өте суық болмас үшін ыдысты тоңазытқышқа салыңыз. 2-3 сағаттан кейін оны алуға және жеуге болады. Бұл қарапайым және дәмді, кез келген нәрсеге сай. PS. Сіз, әрине, балықты жақсырақ пайдалана аласыз, бірақ содан кейін барлық поптар жоғалады.