Жасыл аскөк қосылған шайтан жұмыртқалары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 4 жұмыртқа, ұнтақталған қара бұрыш, тұз, аскөк, 200 г қаймақ немесе майонез. Қатты пісірілген жұмыртқаның қабығын аршып, ұзынынан кесіңіз, сарысын бөлек ыдысқа шығарып, шанышқымен жақсылап сүртіңіз. Содан кейін дәміне қарай тұз, бұрыш және өте майдалап туралған аскөк қосыңыз (аскөк ұсақталған сарысы алынғанша көп мөлшерде салынуы керек, бірақ аскөк аз болса, бұл да маңызды емес). Барлығын жақсылап араластырыңыз, жеткілікті қалың масса алу үшін 1 - 2 ас қасық қаймақ немесе майонез қосыңыз. Алынған массаны жұмыртқаның пішінін алу үшін қасықпен ақуызға салып, табаққа салып, дәміне қарай тұздалған қаймақ немесе майонез құйыңыз.