Балық консервілері қосылған фаршталған жұмыртқалар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Жұмыртқа, тік пісірілген - 6 дана., ірімшік (голланд, орыс және т.б.) - 100-150 г, сарымсақ, 200 г қаймақ немесе майонез.
Сипаттамасы 1 банка консервілер, 4 жұмыртқа, 1 бас пияз, тұз, ұнтақталған қара бұрыш, қаймақ. Кез келген табиғи балық консервілерін өз шырынында немесе аздап май қосып (бірақ қызанақпен емес), мысалы, лосось, саура, сардина, скумбрия және т.б., шанышқымен кішкене ыдыста ұнтақтаңыз. Дәміне қарай майдалап туралған пиязды, аздап аскөк, ұнтақталған бұрыш қосып, бәрін жақсылап араластырыңыз, алынған массаға салқындатылған жұмыртқаның сарысын, 1-2 ас қасық қаймақ қосып, бәрін жақсылап араластырыңыз да, жұмыртқаның ақтығын алынған массаға толтырыңыз. жұмыртқаның пішінін алыңыз. Толтырылған жұмыртқаларды табаққа салыңыз, қаймақ немесе майонез құйыңыз және қызмет етіңіз. 4 тік пісірілген жұмыртқаны ұзынынан турап, сарысын ыдысқа салып, езіңіз. 2 тік пісірілген жұмыртқаны ұсақтап турап, сарысына қосыңыз, майдалап туралған сарымсақ пен майдалап туралған ірімшікті сол жерге қосыңыз. Барлығын екі қасық қаймақ немесе майонезбен жақсылап араластырыңыз. Алынған массамен жұмыртқаның ақуызының жартысын толтырып, табаққа салыңыз да, қалған қаймақ немесе майонезбен жуыңыз.