Окрошка мяс құрама командасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 5 кесе нан квасы, 250 г қайнатылған ет (немесе қайнатылған шұжық, шұжық, шұжық), 2 жаңа қияр, 1 шоқ шалғам, 2 пісірілген картоп, 3 қатты пісірілген жұмыртқа. 150 г. жасыл пияз, аскөк, қаймақ, қыша, дәміне қарай тұз және қант. Етті немесе шұжықты, шұжықтарды, шұжықтарды, сондай-ақ қияр мен қайнатылған картопты текшелерге, ал шалғамды жұқа тілімдерге кесіңіз. Аскөк пен пиязды ұсақтап тураңыз, пиязды тұзбен аздап сүртіңіз. Жұмыртқаны ұсақтап тураңыз, әр порцияға 0,5-0,25 жұмыртқа қалдырыңыз. Барлық өнімдерді араластырыңыз, дәміне қарай тұз қосыңыз, табақтарға жайыңыз, квас құйыңыз және бір ас қасық қаймақ қосыңыз. Оны сәл басқаша дайындауға болады. Жұмыртқаның ағын ұсақтап турап, сарысын қаймақ, қант, қыша бөлігімен ұнтақтап, кваспен сұйылтыңыз. Осы қоспамен барлық дайындалған және жайылған тағамдарды табақтарға құйыңыз.