Балық салатовинегреті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тұздалған балықты (қызғылт лосось) немесе майшабақты алыңыз, қабығын, сүйектерін алыңыз, ұсақтап тураңыз. Содан кейін қайнатылған қызылша мен сәбізді, теңіз қырыққабатын, жұмыртқа мен шөптерді тураңыз. Барлығын балықпен араластырыңыз. Үгітілген сарымсақ түйірін және бір шай қасық лимон шырынын қосыңыз (егер теңіз қырыққабаты консервіленген болса, онда лимон шырынын қалдыруға болады). Бұрыш, майонезбен дәмдеңіз. Салатқа көбірек дәм беру үшін маринадталған қиярды турауға болады. сәбіз 1 дана. қызылша 1 дана. теңіз қырыққабаты 200 г. жұмыртқа 2 дана. ақжелкен мен аскөк жасыл сарымсақ 1 түйір лимон шырыны 1 шай қасық. дәміне қарай тұз дәміне қарай бұрыш майонез маринадталған қияр 1 дана.