"Лагуна - 2" салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер теңіз қырыққабаты - 1 банка кальмар - 3-4 ұсақ қаңқа сәбіз - 1 дана. жұмыртқа - 2-3 дана. алма - 1-2 дана. жасыл бұршақ - дәміне қарай майонез
Сипаттамасы Кальмарды қайнаған сумен күйдіріңіз, терісін жылы су ағынының астында тазалаңыз, ішін тазалаңыз. 5 минут бойы қайнатыңыз. Жұмыртқаны қатты қайнатыңыз. Кальмар мен жұмыртқаны жұқа кеспеге кесіңіз, сәбізді (шикі) ұсақ үккіштен өткізіңіз, алманы қабығы мен өзегінен тазалаңыз, ірі үккіштен өткізіңіз. Теңіз қырыққабатын, жасыл бұршақты қосыңыз. Майонезбен дәмдеңіз. Тұз қосуға болады, бірақ консервіленген теңіз қырыққабатының өзі солона екенін есте ұстаған жөн. теңіз қырыққабаты - 1 банка кальмар - 3-4 ұсақ қаңқа сәбіз - 1 дана. жұмыртқа - 2-3 дана. алма - 1-2 дана. жасыл бұршақ - дәміне қарай майонез