Саңырауқұлақтары бар сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 250 г сиыр еті (артқы жағы), 10 г күнбағыс майы, 1 кішкене пияз, 50 г шампиньон саңырауқұлағы, 3 г ұн, тұз, зире.
Сипаттамасы Тазартылған пиязды ұсақтап тураңыз, маймен бірге табаға жіберіңіз. Туралған етті сол жерге салыңыз, зире тұқымын қосып, ұн себіңіз де, бәрін бірге қуырыңыз, жылы су, тұз қосып, дайын болғанға дейін қайнатыңыз. Шампиньондарды тазалаңыз, жуыңыз, тілімдерге кесіңіз және аздап суға қайнатыңыз. Саңырауқұлақтар жұмсарған кезде оларды (сорпамен бірге) ет қосылған ыдысқа салып, аздап пісіріңіз. 1 порция - 1000 кдж/240 ккал. Б 26 г, Ж- 13 г, УЗ.5 г.