Ақ тамырлар мен сәбізден жасалған пюре сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сәбіз - 120 г, ветчина - 100 г, пияз - 1 дана., балдыркөк - 20 г, пияз - 4 дана., өсімдік майы - 15 г, қант - 5 г, бидай наны - 50 г Сәбізден қатты өзекті алып тастаңыз, сәбіздің қалған бөлігін, сондай -ақ бір пиязды, кішкене балдыркөк, төрт пиязды ұсақтап тураңыз, бәрін майсыз ветчинамен бірге майға жіберіңіз, көкөністер мен ветчинаны ет сорпасына құйыңыз, дәміне қарай қант қосып, бәрін аздап қайнатыңыз. 2 сағат бойы қыздырыңыз, содан кейін ветчинаны алып тастаңыз және аздап ақ нан үгіндісін қосыңыз, көкөністерді қайнатпа мен нанмен бірге електен сүртіңіз, алынған пюрені ет сорпасымен қажетті консистенцияға дейін сұйылтыңыз және барлық майды мұқият алып тастаңыз. . Сары майға қуырылған ақ нан крутондарымен бірге қызмет етіңіз.