Фольгадағы бұзау етінен жасалған шницель
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер 200 г бұзау еті, тұз, ұнтақталған қара бұрыш, зире, 1 ас қасық. өсімдік майының қасық, 1/2 пияз, 50 г ветчина, 50 г саңырауқұлақтар.
Сипаттамасы Пиязды ұсақтап турап, табаға майға қуырыңыз, тұз себіңіз, дәмдеуіштерді, сорпаны немесе ыстық суды қосып, тазартылған және туралған саңырауқұлақтармен бірге қайнатыңыз. Фольганы тіктөртбұрыштарға кесіңіз, маймен майлаңыз, әрқайсысына ұсақталған, тұздалған және дәмдеуіштермен хош иістендірілген ет бөлігін, үстіне ветчина бөлігін, ал ветчинаға саңырауқұлақтармен бұқтырылған пиязды салыңыз. Фольганың шеттерін бүктеп, оған етті орап, шырын ағып кетпес үшін оны дұрыс бекітіңіз. Тұмшапеште пісіру парағында шамамен 30 минут немесе ыстық көмір үстіндегі сөреде немесе күлде әр жағынан 8-10 минут пісіріңіз. 1 порция -1055 кдж/252 ккал. Б-32 г, Ж-12 г, У-4 г.