Нандағы балық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер балық филесі 1 кг, жаңа ақ саңырауқұлақтар 5-6, құрғақ ақ шарап 1 стақан, лимон, бидай наны 10 тілім, сары май 50 г, гарнирге арналған картоп, ақжелкен немесе аскөк жасыл, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Балықты алдыңғы рецептте көрсетілгендей, бірақ саңырауқұлақтармен пісіріңіз. Нан кесектерін балықтың бір бөлігінің пішініне келтіріп, оларды сары майға қуырыңыз. Әрбір крутонға балықтың бір бөлігін, үстіне саңырауқұлақ тілімдерін салыңыз, үстіне балық пісірілген тұздықты құйыңыз. Лимонмен, шөптермен безендіріңіз. Пісірілген картопты бүйіріне қойыңыз. Картопсыз бұл тағамды ыстық тағамдар ретінде беруге болады.