Перу сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Басты пияз - 100 г, сары май - 34 г, сарымсақ - 15 г, томат тұздығы - 60 г, ешкі ірімшігі - 50 г, күріш - 150 г, ұнтақталған бұрыш - 8, асшаян - 450 г, сүт - 1000 г, тұз.
Сипаттамасы (тағамдар: Перу) Пиязды қызартып, сарымсақ, томат соусы, ірімшік, күріш, ащы бұрыш және асшаяндарды, тұзды қосыңыз. Күріш пен пияз ақырында қайнатылғанша қайнатыңыз. Содан кейін електен сүртіңіз, сүт қосыңыз және қайнатыңыз. Қызмет көрсетер алдында әр табаққа қуырылған балықтың бір бөлігін, "Дорбаға" пісірілген жұмыртқаны, картопты, бір қатерлі ісікті, қуырылған бұрыш пен пюре ірімшігін салыңыз, сорпаның үстіне құйыңыз.