Наси горен - индонезиялық стильдегі қуырылған күріш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер 2 кесе күріш, 2 пияз, 2 түйір сарымсақ, 1-2 түйір тәтті паприка, 300 г тауық еті, 1 банка краб немесе 250 г бұқтырылған балық (міндетті емес), 1 шай қасық қызыл бұрыш, тұз, шырын лимон, бір шымшым қант, 4 ас қасық. өсімдік майының қасықтары.
Сипаттамасы (тағамдар: Индонезиялық) Тұздалған суда ұнтақталған күрішті пісіріп, елекке салып, суды ағызып жіберіңіз. Егер осы уақытқа дейін ет дайын болмаса, күрішті майлықпен жауып, күріш суып кетпес үшін ыстық су құйылған ыдыстың үстіне қалдырыңыз. Майды қыздырыңыз, пиязды ұсақтап тураңыз, бұрышты жұқа сақиналарға кесіңіз, сарымсақты қосып, бәрін қуырыңыз. Бұған кішкене текшелерге кесілген етті қосып, бұрыш пен тұз қосып, қайтадан қуырыңыз, сосын күріш пен шаян немесе краб етін қосыңыз, оны аздап тұздау керек, бір шымшым қант қосыңыз. . Барлығын бірге 5 минуттан артық емес қуырыңыз. Қуырылған күрішті жаңа піскен қияр, қызанақ немесе жұмыртқа тілімдерімен, қуырылған пияз сақиналарымен, шикі немесе қуырылған бананның жартысымен безендіруге болады. Үстіне ұнтақталған жаңғақтарды себуге болады.