Саңырауқұлақтары бар жас картоп
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер Картоп - 800 г, жаңа саңырауқұлақтар - 300 г, пияз - 200 г, өсімдік майы - 100 мл, 3 жұмыртқа, қаймақ - 100 мл, дәміне қарай ақжелкен, тұз және бұрыш.
Сипаттамасы Жаңа картопты аршып, жолақтарға кесіп, өсімдік майы мен сумен қайнатыңыз. Пиязды саңырауқұлақтармен бөлек құтқарыңыз, дәміне қарай тұз, бұрыш және майдалап туралған жасыл ақжелкенді қосыңыз. Картоп пен саңырауқұлақтарды кезек -кезек маймен майланған табаға салыңыз, қаймақпен ұрылған жұмыртқаны құйыңыз да, ыстық пешке 30 минутқа қойыңыз. Жеке тағам ретінде немесе гарнир ретінде ыстық күйінде қызмет етіңіз.