Ірімшік қосылған картоп ау гратині
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Картоп - 1250 кг, қаймақ - 150 мл, ірімшік - 100 г, май - 125 г, сүт-2-3 кесе, 3 жұмыртқа.
Сипаттамасы Картопты қабығында пісіріңіз. Салқындатылған картопты тазалап, жұқа тілімдерге және тұзға кесіңіз. Сары маймен майланған кастрюльге туралған картопты салыңыз, әр қатарға үгітілген ірімшік себіңіз, үстіне сүт пен жұмыртқа қосылған қаймақ құйып, пешке бір сағатқа қойыңыз. Үстелге ыстық күйінде, жеке тағам ретінде немесе ет тағамдарына гарнир ретінде қызмет етіңіз.