Голландиялық омлет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты25 минут
Өнімдер 100 г. өте майлы жақсы шошқа еті, 2 - 3 орташа картоп, 1 орташа пияз, 80 - 100 г. кез келген қатты ірімшік, 3 - 4 жұмыртқа, дәміне қарай дәмдеуіштер.
Сипаттамасы Біз шошқа етін жұқа тілімдерге кесеміз және оларды табаның түбіне қоямыз, шошқа майы мүмкіндігінше сіңіп кетуі үшін қуырамыз. Содан кейін аршылған және жұқа тілімдерге кесілген картопты сол жерде қуырамыз. Дайын болған кезде біз оны майдалап туралған пиязбен, сосын үгітілген ірімшікпен себеміз, сосын дәмдеуіштермен шайқалған жұмыртқамен толтырамыз (мен тұздың орнына қара және қызыл бұрыш, сунели құлмақ пен өсімдіктерді қолданамын). Қақпақты дереу жауып, дайын күйге келтіріңіз, содан кейін қақпақтың астында тағы 15 - 25 минут талап етіңіз. Идея барлық еріген майды қайтадан алынған омлетке жинау болып табылады - ең дұрысы, ол табадан өздігінен секіреді. Кетчуп пен сырамен бірге қызмет етіңіз. Қанша порцияға арналған: 2.