Бұқтырылған колраби (тағамдар: венгр)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Колраби қырыққабаты - 340 г, сүт - 50 г, сары май - 10 г, ұн - 3 г, ақжелкен - 3 г, тұз - 3 г.
Сипаттамасы Қырыққабатты өңдеңіз, тазалаңыз және жұқа тілімдерге кесіңіз. Оны кастрюльге салыңыз, аздап су мен сары майдың бір бөлігін қосып, дайын болғанға дейін қақпағын жауып қайнатыңыз. Содан кейін тұз себіңіз, майдалап туралған ақжелкенге себіңіз. Қызмет көрсету кезінде сүт тұздығын құйыңыз.