"Репашка" пончиктері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер сүзбе 300 г. жұмыртқа 3 дана. ұн 6 ас қасық. л. қант 3 ас қасық. л. дәміне қарай тұз
Сипаттамасы Жұмыртқаны шайқаңыз, сүзбе, сосын ұн, түйіршіктелген қант және тұз қосыңыз. Біртекті масса пайда болғанша мұқият араластырыңыз. Алынған массаны терең қуырыңыз (кішкене шарлар түрінде шай қасықпен жайыңыз). Қамыр жабысып қалмас үшін қасықты мезгіл-мезгіл суық суға батырып отыру керек. Ісінген алтын түсті пончиктерді табаққа жайып, қаласаңыз, қант ұнтағына себіңіз.