Құймақтарда пісірілген алма
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақытыминут 1 минут
Өнімдер
125 г ұн
3 ас қасық. сүт
1 десерт. л. өседі. май (кр. күнбағыс)
1 шай қасық. қант
1/2 ас қасық. су
2 жұмыртқа
2-3 алма
1 ас қасық. л сах. ұнтақтар
бір шымшым тұз.
3 ас қасық. сүт
1 десерт. л. өседі. май (кр. күнбағыс)
1 шай қасық. қант
1/2 ас қасық. су
2 жұмыртқа
2-3 алма
1 ас қасық. л сах. ұнтақтар
бір шымшым тұз.
Сипаттамасы Жұмыртқаны, тұзды, сүтті және майды шайқауышпен 1-2 минут шайқаңыз, ұн қосыңыз, қайтадан жақсылап шайқаңыз және қамырды бірнеше сағатқа қалдырыңыз. Алманың қабығын аршып, жіңішке тілімдерге бөліп, сахқа себіңіз. ұнтақ, ром/коньяк құйыңыз (егер бар болса) және лимон шырынын себіңіз. Құймақтарды келесідей пісіріңіз: кішкене табаға 1 ас қасық құйыңыз. л қамыр (құймақ жұқа болып шығуы үшін), үстіне бірнеше тілім алма салып, төңкеріп, кәдімгі құймақтарға қарағанда сәл ұзағырақ пісіріңіз. Сары маймен майланған және қант себілген ыстық күйінде қызмет етіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Құймақтарда пісірілген алма пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 1 мин. Из продуктов вам понадобятся 125 г ұн, 3 ас қасық. сүт, 1 десерт. л. өседі. май (кр. күнбағыс), 1 шай қасық. қант, 1/2 ас қасық. су, 2 жұмыртқа, 2-3 алма, 1 ас қасық. л сах. ұнтақтар, бір шымшым тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz