Кілегей қосылған қатпарлар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Ашытқы 25 г
бидай ұны 400 г сүт 1 стакан
су 1/3 кесе
сары май 100 г
түйіршіктелген қант 100 г
жұмыртқа 1 дана.
бидай ұны 400 г сүт 1 стакан
су 1/3 кесе
сары май 100 г
түйіршіктелген қант 100 г
жұмыртқа 1 дана.
Сипаттамасы Дайын ашытқы қамырын тең бөліктерге бөліп, қытырлақтарды т = + 230гр температурада пісіріңіз. (пісірер алдында оларды жұмыртқамен майлаңыз). Содан кейін "қақпақтарды" әр қытырлақтан кесіп алыңыз, сонда орамдарда конус тәрізді депрессия пайда болады, оны кілегеймен толтырып, "Қақпақтармен" жауып, қант ұнтағына себіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Кілегей қосылған қатпарлар пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Ашытқы 25 г, бидай ұны 400 г сүт 1 стакан, су 1/3 кесе, сары май 100 г, түйіршіктелген қант 100 г, жұмыртқа 1 дана.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz