Кілегей қосылған қатпарлар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Ашытқы 25 г, бидай ұны 400 г сүт 1 стакан, су 1/3 кесе, сары май 100 г, түйіршіктелген қант 100 г, жұмыртқа 1 дана.
Сипаттамасы Дайын ашытқы қамырын тең бөліктерге бөліп, қытырлақтарды т = + 230гр температурада пісіріңіз. (пісірер алдында оларды жұмыртқамен майлаңыз). Содан кейін "қақпақтарды" әр қытырлақтан кесіп алыңыз, сонда орамдарда конус тәрізді депрессия пайда болады, оны кілегеймен толтырып, "Қақпақтармен" жауып, қант ұнтағына себіңіз.