Чепалгаш (Сүзбе қосылған пирогтар)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ұнды сумен және айранмен араластырады, тұз, сода қосып, жұмсақ қамыр илейді. Торттар жайылады, әрқайсысының ортасына жұмыртқа мен тұз қосылған сүзбеден тартылған ет салынады, өнімдер пончик түрінде пішінделеді және табада пісіріледі. Ыстық қытырлақтарды жылы сумен сулап, 4 бөлікке бөліп, қызмет еткен кезде үстіне еріген сары май, Ұн 100, сүзбе 75, су 10, айран 10, жұмыртқа 1/4 дана құйылады., май 10, сода, тұз.