Жарма жармасынан жасалған кекс (хорват рецепті)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер 5 жұмыртқа, 200 г қант, 1 пакет ванильді қант, 100 г ұнтақталған бадам, 100 г жарма, пышақтың ұшында қопсытқыш, 100 г өрік джемі, қант ұнтағы.
Сипаттамасы Көбікке 5 сарысын, қант пен ванильді қантты шайқаңыз, ұнтақталған бадам қосыңыз. Ақуыздарды қатты көбікке шайқаңыз, біртіндеп қопсытқышпен араластырылған жарма қосыңыз. Сары және ақ массаны араластырыңыз. Жақсылап майланған және ұн себілген пішінде 200-220 градус температурада 20 минут пісіріңіз. Дайын кекстерді көлденеңінен кесіп, өрік джемімен майлап, қант ұнтағына себіңіз.