Жарма жармасынан жасалған кекс (хорват рецепті)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер
5 жұмыртқа
200 г қант
1 пакет ванильді қант
100 г ұнтақталған бадам
100 г жарма
пышақтың ұшында қопсытқыш
100 г өрік джемі
қант ұнтағы.
200 г қант
1 пакет ванильді қант
100 г ұнтақталған бадам
100 г жарма
пышақтың ұшында қопсытқыш
100 г өрік джемі
қант ұнтағы.
Сипаттамасы Көбікке 5 сарысын, қант пен ванильді қантты шайқаңыз, ұнтақталған бадам қосыңыз. Ақуыздарды қатты көбікке шайқаңыз, біртіндеп қопсытқышпен араластырылған жарма қосыңыз. Сары және ақ массаны араластырыңыз. Жақсылап майланған және ұн себілген пішінде 200-220 градус температурада 20 минут пісіріңіз. Дайын кекстерді көлденеңінен кесіп, өрік джемімен майлап, қант ұнтағына себіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Жарма жармасынан жасалған кекс (хорват рецепті) пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 20 мин. Из продуктов вам понадобятся 5 жұмыртқа, 200 г қант, 1 пакет ванильді қант, 100 г ұнтақталған бадам, 100 г жарма, пышақтың ұшында қопсытқыш, 100 г өрік джемі, қант ұнтағы.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz