Ашытылған қырыққабат қосылған ет сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер
400 г ет сорпасы
150 г ашытылған қырыққабат
15 г ысталған шошқа майы
1 пияз
1 картоп
50 г кілегей
тұз
бұрыш. 70% температурада 2-3 минут пісіріңіз. Кілегеймен дәмдеуішке қызмет етіңіз.
150 г ашытылған қырыққабат
15 г ысталған шошқа майы
1 пияз
1 картоп
50 г кілегей
тұз
бұрыш. 70% температурада 2-3 минут пісіріңіз. Кілегеймен дәмдеуішке қызмет етіңіз.
Сипаттамасы Майдалап туралған шошқа майын қақпақпен 3-4 минут бойы 100% қызарғанша қыздырыңыз. Пиязды ұсақтап турап, 100% еріген сары майға 4 минут қайнатыңыз. Жақсы сығылған қышқыл қырыққабатты (егер қырыққабат тым қышқыл болса, суық сумен шайыңыз), картопты текшелерге қосып, сорпаның үстіне құйыңыз. Тұз, бұрыш себіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Ашытылған қырыққабат қосылған ет сорпасы пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 3 мин. Из продуктов вам понадобятся 400 г ет сорпасы, 150 г ашытылған қырыққабат, 15 г ысталған шошқа майы, 1 пияз, 1 картоп, 50 г кілегей, тұз, бұрыш. 70% температурада 2-3 минут пісіріңіз. Кілегеймен дәмдеуішке қызмет етіңіз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz