Ашытылған қырыққабат қосылған ет сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер 400 г ет сорпасы, 150 г ашытылған қырыққабат, 15 г ысталған шошқа майы, 1 пияз, 1 картоп, 50 г кілегей, тұз, бұрыш. 70% температурада 2-3 минут пісіріңіз. Кілегеймен дәмдеуішке қызмет етіңіз.
Сипаттамасы Майдалап туралған шошқа майын қақпақпен 3-4 минут бойы 100% қызарғанша қыздырыңыз. Пиязды ұсақтап турап, 100% еріген сары майға 4 минут қайнатыңыз. Жақсы сығылған қышқыл қырыққабатты (егер қырыққабат тым қышқыл болса, суық сумен шайыңыз), картопты текшелерге қосып, сорпаның үстіне құйыңыз. Тұз, бұрыш себіңіз.