Ямайка стиліндегі банандар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер 4 банан, 50 мл ямайкалық ром, 125 г сары май, 100 г қара қоңыр қант, 50 мл лимон шырыны, 0,25 шай қасық үгітілген мускат жаңғағы.
Сипаттамасы Сары майды шыны ыдыстарға пешке 2-3 минут ішінде 100% ерігенше салыңыз. Қант пен мускат жаңғағын қосыңыз. Пешке сол қуат деңгейінде тағы 3,5 минутқа қойыңыз. Әр минут сайын араластырыңыз. Лимон шырынын қосыңыз. Пешке жабылмай, қоюланғанша 2-4 минутқа қойыңыз. Әр минут сайын араластырыңыз. Банандарды толығымен жауып тұратындай етіп осы массаға салыңыз. Пешке 70% температурада 6-7 минутқа қойыңыз. Ромды бөлек ыдысқа құйып, пешке 100% температурада 0,5-1 минутқа қойыңыз. Қыздырылған ромды ыстық банандардың үстіне құйып, жағыңыз. Дереу қызмет етіңіз.