"Макадамия" шампан соусындағы устрицалар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер қабықтың жартысындағы 12 устрица, 200 мл шампан немесе құрғақ ақ шарап, 2 сарысы, 2 шай қасық қаймақ, 2 ас қасық. ұнтақталған жаңғақ қасықтары.
Сипаттамасы Устрицаларды қабықтарға салыңыз, әрқайсысына ұнтақталған жаңғақ себіңіз және 1 қасық тұздықпен жабыңыз. Үстіне қалған жаңғақтарды себіңіз. 70% және 220° C ыстық ауа температурасында 5 минут пісіріңіз. Устрицаларды қабығынан алыңыз, шайыңыз және жақсылап құрғатыңыз. Қабықтарды қырып, құрғатыңыз, пицца табасының сыртқы жиегіне қойыңыз. Шампанды немесе шарапты орташа кастрюльде қыздырыңыз (100% температурада 1 минут). Шайқауышпен сарысы мен қаймақпен араластырыңыз, жақсылап шайқаңыз. Қалың, көбікті масса пайда болғанша әр 20 секунд сайын шайқап, 70% температурада 1 минут пісіріңіз. Пешті 220°C дейін қыздырыңыз.