Ромштекс
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер 300 г сиыр еті (жұмсақ ет), 1 пияз, 2 ас қасық. ас қасық нан үгіндісі, тұз, бұрыш.
Сипаттамасы Етті қалыңдығы шамамен 1 см бөліктерге бөліп, туралған пияз басымен, тұз бен бұрышпен сүртіңіз. Ұнтақталған жұмыртқамен сулаңыз және нан үгіндісіне ораңыз. Етті ыдысқа салыңыз да, май шашырамауы үшін балауыз қағазбен жабыңыз. Етті 70% температурада 5-7 минут пісіріңіз. Қағазды алып тастаңыз, стейктерді аударыңыз және дайын болғанға дейін 70% температурада тағы 5 минут қуырыңыз.