Флоренциялық шампиньон қосылған ет сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты8 минут
Өнімдер
1 литр жеңіл ет сорпасы
1 литр сүт
200 г шампиньон саңырауқұлағы
1 пияз
1 түйір сарымсақ
150 г мұздатылған шпинат
1 ас қасық. бидай ұны қасық
1 сарысы
80 г кілегей
тұз
бұрыш.
1 литр сүт
200 г шампиньон саңырауқұлағы
1 пияз
1 түйір сарымсақ
150 г мұздатылған шпинат
1 ас қасық. бидай ұны қасық
1 сарысы
80 г кілегей
тұз
бұрыш.
Сипаттамасы Майдалап туралған саңырауқұлақтарды, пиязды, сарымсақ пен шпинатты араластырыңыз, 8 минут бойы қақпақпен 100% қыздырыңыз. Ұнды құйып, біркелкі болғанша араластырыңыз. Сүтті, сорпаны және дәмдеуіштерді араластырып, кастрюльге құйыңыз. Қайнағанға дейін қақпақ астында 70% температурада тағы 5 минут қыздырыңыз. Сарысын кілегеймен сұйылтыңыз және қызмет етер алдында сорпаға құйыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Флоренциялық шампиньон қосылған ет сорпасы пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 8 мин. Из продуктов вам понадобятся 1 литр жеңіл ет сорпасы, 1 литр сүт, 200 г шампиньон саңырауқұлағы, 1 пияз, 1 түйір сарымсақ, 150 г мұздатылған шпинат, 1 ас қасық. бидай ұны қасық, 1 сарысы, 80 г кілегей, тұз, бұрыш.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz