Флоренциялық шампиньон қосылған ет сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты8 минут
Өнімдер 1 литр жеңіл ет сорпасы, 1 литр сүт, 200 г шампиньон саңырауқұлағы, 1 пияз, 1 түйір сарымсақ, 150 г мұздатылған шпинат, 1 ас қасық. бидай ұны қасық, 1 сарысы, 80 г кілегей, тұз, бұрыш.
Сипаттамасы Майдалап туралған саңырауқұлақтарды, пиязды, сарымсақ пен шпинатты араластырыңыз, 8 минут бойы қақпақпен 100% қыздырыңыз. Ұнды құйып, біркелкі болғанша араластырыңыз. Сүтті, сорпаны және дәмдеуіштерді араластырып, кастрюльге құйыңыз. Қайнағанға дейін қақпақ астында 70% температурада тағы 5 минут қыздырыңыз. Сарысын кілегеймен сұйылтыңыз және қызмет етер алдында сорпаға құйыңыз.