Микротолқынды пешке арналған тауық сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты4 минут
Өнімдер 100-150 г қуырылған тауық еті, бір тауықтың сүйегі, 1 ірі пияз. Жапырақтары бар 1 балдыркөк тамыры, 4 бөлікке кесілген, 1,5 литр су, 1 ірі аршылған сәбіз, екіге бөлінген, 1,5 шай қасық бұрыш, 1 аскөк бұтағы, 2 текше тауық сорпасы, қайнатылған кеспе.
Сипаттамасы Қуырылған тауық етінен басқа барлық компоненттерді терең, ыстыққа төзімді, 3,5 литрлік металл емес кастрюльге салыңыз. Су құйыңыз. Толық қуатта 14-16 минут бойы жабық күйде қыздырыңыз. Көбікті алып тастаңыз. Жабыңыз және толық қуатта 9-11 минут қыздырыңыз. Сәбізді, балдыркөк пен пиязды алып тастаңыз. Дәке немесе електен сүзіп алыңыз, бетіндегі артық майды кетіріңіз, туралған тауық етін қосыңыз. Қызмет көрсетер алдында сорпаға қайнатылған кеспе салуға болады.