Микротолқынды пешке арналған тауық сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты4 минут
Өнімдер
100-150 г қуырылған тауық еті
бір тауықтың сүйегі
1 ірі пияз. Жапырақтары бар 1 балдыркөк тамыры
4 бөлікке кесілген
1
5 литр су
1 ірі аршылған сәбіз
екіге бөлінген
1
5 шай қасық бұрыш
1 аскөк бұтағы
2 текше тауық сорпасы
қайнатылған кеспе.
бір тауықтың сүйегі
1 ірі пияз. Жапырақтары бар 1 балдыркөк тамыры
4 бөлікке кесілген
1
5 литр су
1 ірі аршылған сәбіз
екіге бөлінген
1
5 шай қасық бұрыш
1 аскөк бұтағы
2 текше тауық сорпасы
қайнатылған кеспе.
Сипаттамасы Қуырылған тауық етінен басқа барлық компоненттерді терең, ыстыққа төзімді, 3,5 литрлік металл емес кастрюльге салыңыз. Су құйыңыз. Толық қуатта 14-16 минут бойы жабық күйде қыздырыңыз. Көбікті алып тастаңыз. Жабыңыз және толық қуатта 9-11 минут қыздырыңыз. Сәбізді, балдыркөк пен пиязды алып тастаңыз. Дәке немесе електен сүзіп алыңыз, бетіндегі артық майды кетіріңіз, туралған тауық етін қосыңыз. Қызмет көрсетер алдында сорпаға қайнатылған кеспе салуға болады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Микротолқынды пешке арналған тауық сорпасы пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 4 мин. Из продуктов вам понадобятся 100-150 г қуырылған тауық еті, бір тауықтың сүйегі, 1 ірі пияз. Жапырақтары бар 1 балдыркөк тамыры, 4 бөлікке кесілген, 1,5 литр су, 1 ірі аршылған сәбіз, екіге бөлінген, 1,5 шай қасық бұрыш, 1 аскөк бұтағы, 2 текше тауық сорпасы, қайнатылған кеспе.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz