Микротолқынды пешке арналған алма пирогы I1
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер 5-6 алма, 6 ас қасық жұмсартылған сары май (120 грамм). 0,5 кесе сұлы жармасы "ГЕРКУЛЕС", 1/2 кесе ұн, даршын және дәміне қарай басқа дәмдеуіштер.
Сипаттамасы Алманы жіңішке тілімдерге бөліп, тегіс табаққа салыңыз, сары май, қант пен сұлы майын араластырыңыз, ұн мен даршын қосыңыз, бәрін тегіс болғанша жақсылап араластырыңыз. Бұл қоспаны алманың үстіне құйыңыз. Қамырды алма аздап ұсақталатындай етіп аздап басыңыз. Толық қуатта 10 минут пісіріңіз, егер қамыр ылғалды болса - орташаға 5-6 минут қосыңыз.