Пятигорск стиліндегі жемісті сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
750-800 г. қызылша
5-6 алма
800 г. мейіз
2 ас қасық. күріш қасықтары
3 ас қасық. қант қасықтары
2
5 кесе қызылша сорпасы
1 кесе алма шырыны.
5-6 алма
800 г. мейіз
2 ас қасық. күріш қасықтары
3 ас қасық. қант қасықтары
2
5 кесе қызылша сорпасы
1 кесе алма шырыны.
Сипаттамасы Қызылшаны қабығында пісіріңіз, қабығын аршыңыз, кішкене текшелерге кесіңіз, салқындатылған қайнаған суға құйыңыз, 2 сағат қайнатыңыз және ағызыңыз. Алынған қызылша инфузиясына қант, алма шырыны, қабығы мен туралған алма, жақсылап жуылған және аздап буға пісірілген мейіз, қайнатылған күріш қосыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Пятигорск стиліндегі жемісті сорпа пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся 750-800 г. қызылша, 5-6 алма, 800 г. мейіз, 2 ас қасық. күріш қасықтары, 3 ас қасық. қант қасықтары, 2,5 кесе қызылша сорпасы, 1 кесе алма шырыны.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz

