Жемісі бар Мсапур
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер
600 г қой еті.
3 пияз
300 г алма
50 г кептірілген қара өрік
1
5 ас қасық. томат пастасы қасықтары
0
5 ас қасық. ұн қасықтары
0
5 ас қасық. қант қасықтары
тұз.
3 пияз
300 г алма
50 г кептірілген қара өрік
1
5 ас қасық. томат пастасы қасықтары
0
5 ас қасық. ұн қасықтары
0
5 ас қасық. қант қасықтары
тұз.
Сипаттамасы (ас үй: армян) Майланған кастрюльге қойдың майлы кесектерін салып, туралған пиязды салып, аздап су (0,5 кесе) құйып, етті 20 минут қайнатыңыз, сосын туралған тәтті алма, кептірілген қара өрік қосып, тағы 15 минут қайнатуды жалғастырыңыз. . Кәстрөлге су құйыңыз (2 л), ұнмен қуырылған томат пастасын, тұзды, қантты қосып, сорпаны дайын болғанға дейін жеткізіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Жемісі бар Мсапур пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 20 мин. Из продуктов вам понадобятся 600 г қой еті., 3 пияз, 300 г алма, 50 г кептірілген қара өрік, 1,5 ас қасық. томат пастасы қасықтары, 0,5 ас қасық. ұн қасықтары, 0,5 ас қасық. қант қасықтары, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz